Ja tez pojade na cmentarz do Dobrego. Proponuje tak jak napisano wyzej 18 na stacji BP na wylocie
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Dokladnie, tej. Mozesz sobie sprawdzic w watku Huboszy mapke, ale pewnie wiesz, ktora to stacja
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
My pewnie i na spota nie dotrzemy, bo dopiero w poniedzialek bedziemy wracac z Suwalk.
Na grob Huboszy wybieramy sie na pewno na poczatku tygodnia.
A Wy, kto moze, jezdzcie koniecznie...
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Współrzędne GPS (automapa)
N52°13'22.96"
E21°13'46.05"
Przynajmniej okolice tego namiaru
Nie wiem jak to będzie dokładniej jutro, ale osobom jadącym od strony warszawy chciałbym przypomnieć o remoncie skrzyżowania Płowiecka/Ostrobramska/Marsa, możliwe korki, wiec zabierzcie ze sobą dużo cierpliwości w razie czego
Do zobaczenia na miejscu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hmmm a czy ktos wpadl na to ze nie spotkamy sie na parkingu cerfurowym zapewne? podejrzewalnie bedzie zamkniety bo świeto dzis wiec spotkajmy sie pod da grasso.-karolina
_________________ Rover 216 coupe 97r 1.6 16v
Peace and Love
Mimo zapowiedzi, ze nie bede mogl sie pojawic na grobie Huberta, udalo mi sie jednak.
Ciesze sie, ze tak wiele ludzi przybylo wspomniec naszego kolege.
Pozdrawiam reszte spotowiczow, a sam biore sie za konczenie przeprowadzki
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Smutne bylo strasznie to spotkanie nad grobem. Na zadnym nagrobku nie bylo tylu zniczy...
czy smutne było?....napewno przykre ze nie mozemy z Hubertem porozmawiać,ale napewno jego dych nas czuł,więc czy smutne........byłby zadowolony że był lubiany przez ten krąg osób jak my.więc czy smutne że człowiek wie że jest akceptowany i lubiany nawet gdy go brakuje. jak tak to odbieram.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum