Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Cześć wszystkim! Wczoraj stałem się posiadaczem halogenów do mojej 600-tki! Dziś je zamontowałem, zmieniłem przełącznik przy zegarach, wszystko podłączyłem. Następnie zapaliłem światła mijania, wcisnąłem przycisk, który zaświecił się na piękny, dający duże nadzieje zielony kolor i ku mojemu rozczarowaniu żarówki w halogenach nie świecą ( żarówki są dobre i na pewno je tam zamontowałem).
Czy może ktoś z Was miał podobny problem lub wie jak go rozwiązać?
Proszę o szybką odpowiedz!
Pozdrawiam Tomek!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 06, 2011 22:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 22:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bezpiecznik jest. Wsadzalem przekazniki w kazde wolne miejsce ale to nic nie dalo. moze przekaznik jest sypniety. Gdzie powinien byc wsadzony przekaznik o ktorym mowisz?
Przeszukalem rave i niestety nie znalazlem miejsca tego przekaznika. Zolty przekaznik wkladalem w kazde wolne miejsce w skrzynce bezpiecznikow pod maska i po kierownica a halogeny jak nie swiecily tak nie swieca. Co jeszcze moge sprawdzic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum