Dokladnie to samo mi przyszlo do glowy... na rotten.com sa takie zdjecia i filmiki.
A swoja droga, ten gosc samodzielnie oddychal? Jak to sie stalo, ze w ogole zyje ?
Nie wyobrazalem sobie tego, ze czlowiekowi mozna rozpolowic czaszke od strony twarzy,
skladac ja jak schabowego i jeszcze bedzie on mogl sobie samodzielnie oddychac przewracajac narzadami wewnatrz. Ciekawe co z niego zostalo jesli przezyl? Oczu chyba brak, nosa brak, szczeki brak... jezyk sie ino ostal
No i to przeslanie... ostatni skok zycia. Chyba wolalbym jednak umrzec niz sie tak meczyc
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dokladnie to samo mi przyszlo do glowy... na rotten.com sa takie zdjecia i filmiki.
A swoja droga, ten gosc samodzielnie oddychal? Jak to sie stalo, ze w ogole zyje ?
Nie wyobrazalem sobie tego, ze czlowiekowi mozna rozpolowic czaszke od strony twarzy,
skladac ja jak schabowego i jeszcze bedzie on mogl sobie samodzielnie oddychac przewracajac narzadami wewnatrz. Ciekawe co z niego zostalo jesli przezyl? Oczu chyba brak, nosa brak, szczeki brak... jezyk sie ino ostal
No i to przeslanie... ostatni skok zycia. Chyba wolalbym jednak umrzec niz sie tak meczyc
4 dni utrzymał się przy życiu po tym czasie zmarł. On sam to sobie zrobił w jakimś sensie przez ten skok, oni próbowali właśnie to poskładać.
4 dni utrzymał się przy życiu po tym czasie zmarł.
Tak jak napisalem wyzej... to chyba lepiej dla niego samego.
SeevS napisał/a:
On sam to sobie zrobił w jakimś sensie przez ten skok, oni próbowali właśnie to poskładać.
Ja wiem. Rozumiem, ale... widok na filmie jest niesamowity.
Lekarz manerwuje jego "twarza" jak kupka miesa przed faszerowaniem.
A to ze sam sobie winien... no coz. Widac na filmie, ze zle sie odbija.
Jakby mu sie noga poslizgnela i nie odbil odpowiednio daleko.
Tam chyba jest jakis betonowy podest i o jego kant wlasnie uderza.
No jednym slowem masakra i nie radze ogladac przed posiliem,
oraz bezposerdnio po.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Ten typ akurat tak ma chyba, ze po kazdym usmieszku pisze to durne "hahaha"
Co drugi post jego jak czytam, to zauwazam...
Ciekawe czy na zywo tez tak rzy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum