Wysłany: Sob Lis 07, 2009 16:25 [216 97r Coupe] Co to za przekaźnik
Na zdjęciu zaznaczyłem dwa elementy żółty i niebieski.
Żółty to miejsce na przekaźnik z zieloną podstawką do czego on służy i gdzie go szukać bo na tomateam go nie widze co prawda nie dzwoniłem jeszcze bo chce najpierw wiedzieć co to za ustrojstwo
Drugi element zaznaczyłem niebieskim okręgiem. Jakaś puszka i nie moge dziadostwa wyciągnąć. CO to jest i do czego służy?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez Vesper416 Sob Lis 07, 2009 17:20, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 07, 2009 16:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ale podstawka jest zielona i brak w niej przekażnika i nie wiem czy moge wsadzic tam ten żółty oznaczony jako r65 cos tam? a to zaznaczone na niebiesko wydaje mi sie ze strzela po przekreceniu kluczyka w stacyjce na pozycje 1
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
nie chce zakładać nowego tematu ale czy ktoś wie gdzie mogę dostać PRZEKAŹNIK odpowiedzialny za pracę tylnej wycieraczki w R200 1.4 16v 99r. (on się znajduje za lampką w bagażniku z prawej strony za obiciem. Padła mi tylnia wycieraczka wiec pewnie się przepalil. 12v on jest zielony siemensa YWB 10032. 2 hurtownie w Krakowie odwiedziłem - nie mają. Allegro - nie ma . Ktoś coś wie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum