Wysłany: Nie Lis 15, 2009 19:36 Netia i ich routery ??
Witam i sie pytam bo sie nieznam
Chce przesiasc sie na Netie bo maj dobra pormocje z netem teraz ale mam pytanie jak sprawuja sie ich te routery ? warto to brac czy moze lepiej kupic cos innego moze ktos mi pomoze bo za ten ich musze zaplacic 99 zeta warto ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 19:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem co dają standardowo w netii ale ja do ich neta używam linksysa wag200g i zero problemów. Odkąd linksys'a przejęło cisco naprawdę robią tani dobry sprzęt...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
z tego co wiem to chodiz o takiego Siemens IAD SLI-5300
Mam od chyba 3 miesięcy z netem 4Mbity i nie zauważyłem żadnych problemów (no raz było coś z konfiguracją samego łącza PPP, ale po 4 czy 5h po telefonie ktoś podłączył się zdalni i poprawił i to nie byla wina samego sprzętu.
Do tego dostałem za 1 zł 2 telefony DECT Sagema i też działają dobrze.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ja mam internet z Netii ponad 3 lata co jakis czas zdarza sie jakas "WIELKA" awaria mojej magistrali 032 Katowicka... ostatnio 2 tyg temu awaria magistrali.. tak zawsze slysze od konsultantow... ale jest dobrze chwale sobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum