andyhell, Rozmawiałem wczoraj z Tuńką i planujemy zorganizować coś w pierwszy weekend grudnia, czyli 5-6. Ja proponuje sobotę 5.12. ze względu na to, że można wtedy gdzieś jechać trochę dłużej posiedzieć bo nikt w niedzielę rano nie musi wstać do pracy. oczywiście nie wiadomo jak mcjg
bawiłeś się już kiedyś w te zaproszenia, więc wiesz już co i jak można spróbować, ale myślę, że bywalcy forum wiedzą o tym dziale a to że nie przyjeżdzają na spoty to widocznie nie mają takiej ochoty lub czasu. Jak chcesz to możesz się w to pobawić Myślę, że godz. 18:00 byłaby odpowiednia, ale to można jeszcze ustalić. Niech się wpisują chętni i godz która im odpowiada, oczywiście 5. grudnia
Nie ma sprawy, możemy podzielić się pracą z tymi zaproszeniami.
Czyli ustalamy spota na 5 grudnia (sobota) o godzinie 18.00 pod Wielką Rurą
To może ja wezmę na siebie klubowiczów i sympatyków (z całego woj.małopolskiego)od A do K, a Ty ciacho4 wziąłbyś od L do Z. Ok??
Tradycyjnie będziemy się dopisywać do listy
Melduję się na 99%. Jeśli praca wypadnie to się zwolnię (z pracy).
PS. Od czwartku mój Roverek stoi na serwisie i czeka na swoją kolej, rozszczelnienie instalacji chłodnicy, mam nadzieję że nie wystąpią jakieś dodatkowe niemiłe przygody na 5 grudnia.
Pozdrawiam i niech moc będzie z Wami
Autko na chodzie, mam nadzieje ze bedzie wiecej osob, bo chetni9e sie dowiem nie tylko o swoim modelu ale rowniez o innych z podoobnych serii.
Jeszcze mam takie zapytanko...odkrecal ktos juz zaslepke od zegara elektronicznego na srodku deski rozdzielczej? W ktorym miejscu sa jakies zaczepy zatrzaskowe?
Pozdrawiam
Dzięki wielkie Andyhellowi za zaproszenie, jeśli nie wystąpią jakieś nadprzyrodzone przeciwnosci to chętnie zjawie się pod Wielka Rurą /05.grudzień godz.18/. Liczyć nie liczyc na 90%
A jak z wałówą/wkład//? Pozdrowienia dla Wszystkich.http://forum.roverki.eu/images/smiles/icon_lol.gif
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum