No to ywis nie skosztujesz roverkowego ciasta Gosi. A już od kilku dni nie może się zdecydować jakie przygotować
Może jednak zjawiłbyś się choć na moment na parking na Pasaż Łódzki, bo raczej tam planujemy konsumpcję ciacha - bo w Bacówce nie jest mile widziane własne ciasto
Jeszcze masz kilka dni, to się zastanów
A jak reszcie się pomysł na 2-etapowy spot podoba, czemu tak mało odpowiedzi?
Widzimy się w niedzielę o 18-tej
Pozdro
Marcin
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 22:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wstępnie deklaruje swoją obecność na parkingu Pasażu przy Al. Włókniarzy parę minut przed 18.00, może mi się uda spróbować ciacho ...ale naprawdę nie obiecuję, bo dużo roboty mam z tą przeprowadzką, na samą myśl mi się nie chce
Ten Rover od Ciebie ze zdjecia musi strasznie mało palić i mieć z 500 koni pod machą po prostu wydaje mi się ze tą wersja to mozna nieźle się po ścigać eheh NO wypadało by autko umyć ... to moze dzisiaj powinien być spocik u kogoś na osiedlu, lub podwórku i grupowe mycie aut albo spotkanie na jakiejś automyjce
chociaz gdybym nie umył to na 100% na nastepnym spocie wszyscy by mysleli ze inny podjechal, tak brudnego jak teraz to nigdy nie mialem - pozdrawiam Panów co rozkopali mi całą ulice
Na początek spotkanie w Pasażu Łódzkim:
Za chwilę jest nas więcej:
I od tyłu:
A tutaj najladniejszy
No i gwiazda wieczoru - CIACHO:
Dzielenie:
Popitka:
No zlocik minął niestety szybko za to w bardzo miłej atmosferze, a dotego to pyszne a zarazem artystyczne Ciasto które upiekła nam Gosia Dziękujemy i do następnego
Witam wszystkich cieplutko
Dziękuję tym, którzy wczoraj dotarli na spot za bardzo miłe spotkanie i tak pozytywne przyjęcie mojego ciasta Mam nadzieję, że dzięki fotkom dudusa ciacho podziała jak przynęta na następny raz Ci, których nie było, niech żałują!
I jak tam chłopaki, głowy nie bolą po wczorajszym browarze?
Pozdrawiam
Gosia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum