Violka! Nowy kolega bedzie z ciastem... moze sie jednak wybierzemy na kęsa?
Nie ma mowy!
To pisałam ja, zła kobieta .
Bardzo dobrze Kochana:) Im naprawdę z nami jest za dobrze.... ale z drugiej strony może ja dziś podjadę.... Nasze drugie dziecko ma nas w głębokim poważaniu może jak mi du... przemarznie to się zdecyduje wreszcie wyjść.:) Zobaczymy, na razie bije rekord chodzenia w ciąży:)
pozdrawiam
Gonia
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 16:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja nie bede... mnie podstepnie spoila "grzancem" i nie moge pojechac
Ale spoko... ja sie odwdziecze... wykasuje tvn z pozycji programowej naszego telewizora. Taniec z gwiazdami obejrzy w relacji kolezanek z pracy
Pozdrowcie ochrone ode mnie
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
P.S. Joa, dzięki eskortę do samej Wisły Następnym razem już chyba sam trafię na tą moją nową "wieś"
trasa tak niesamowicie skomplikowana, ze mysle, ze mozesz dac rade
Tricky, ciasto pierwsza klasa nie bylo co plakac, ze nie potrafisz, ze nie wyjdzie itd. z pomoca zony i corci poszlo bardzo dobrze
teraz Michal i Kruchy pamietajcie, zeby sie dogadac co do przyszlego tyg*
*na pismie, coby nie bylo, ze zapomnieli/nie wiedzieli czy jak
[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 11:22 ] MaReK, dzialo sie to samo co zwykle frekwencja na poczatku tylko troche jakby kulawa, ale im pozniej tym wiecej osob przyjezdzalo
Dzięki za pozytywne recenzje ciasta Przekazałem pochwały żonie
Ekipa jadąca na południe miała krótką eskortę misiaków. Po wyjeździe w Powstańców jechałem za Michałem, a za mną wyjechał Tomi. Ale jeszcze przed zwężeniem na wiadukcie jakoś niezauważenie (dla mnie, przynajmniej) niebiescy się wkręcili przed Tomiego. A że wolno nie jechaliśmy, to szykowałem już ciasto... (koledzy mówili: "zostaw sobie 2 kawałki - jakby co, będziesz miał, żeby się wykupić"). Na szczęście byli chyba pokojowo nastawieni i po krótkiej spacerowej jeździe każdy pojechał w swoją stronę
A na spocie dzięki Perezowi robiłem przymiarkę do pierwszego moda - zmiany kierunków na białe Jak dobrze pójdzie za tydzień zamiana.
Ja tez bylem w koncu moim trojkolowcem. Marian jeszcze raz dzieki!
Tricky, beda beda, juz moja w tym glowa.
Ciasto pycha, szkoda, ze sie musialem tak wczesnie zmyc, ale nie chcialem, zeby za tydzien czekalo mnie to co Marka.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
sorry za offtopa, ale czy ktos z Was moglby oglądnąć auto opisane w tym temacie?
http://forum.roverki.eu/v...p=424721#424721 A mo że ktoś już go widział i mógłby cos napisać?
ja może.. ale to bierz jako wsparcie opinii tylko i szukaj dalej kogoś bo:
a) nie jestem pewien czy jakoś się wyrobię z tym
b) nie jestem specjalistą ale jeśli uda mi się podjechać to postaram się pomóc jak potrafię
jeśli mi się uda to napiszę na PW
pozdro
EDIT: albo jeszceze inaczej, napisz mi na PW co ew. sprawdzić żeby czegoś istotnego nie przeoczył
Lookne Ci dzisiaj to auto jak nie zapomne, bo bede w okolicy robil zakupy.
Marku, ja juz dawno mieszkam w Piasecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum