Wysłany: Pią Lis 27, 2009 21:17 [R220SD] cena za wymiane rozrządu z częściami
Witajcie !
Dzis odebralem auto z wymiany paska rozrządu (wiadomo, z napinaczami), pompy, świec żarowych zaskoczyla mnie cena: za całość to wyszło 900 zł. Wydaje mi sie to sporo; niby świece byly zapieczone i sporo roboty...
Same części do rozrządu i pompy kosztowały prawie 650 zł... Sfrajerzyłem sie
Ostatnio zmieniony przez darius_Er Pią Lis 27, 2009 21:44, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 21:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 10 razy Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 272 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 21:23
Nie wiem czy to "za dużo" z robocizną? Ja do mojego iTD za same części (2 paski i 3 rolki) dałem 950 a z robocizną wyszło 1200. To może ja prtzepłaciłem?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 41 razy Dołączył: 15 Sie 2007 Posty: 1184 Skąd: Piotrków Tryb
Wysłany: Pią Lis 27, 2009 21:25
po czesci tak ale tak to jest jak sie zaprowadzi auto do warasztatu
koszt zakupu kpl rozrzadu (pasków i rolek to ok 400-500zł ) patrzac w necie bo kupujac gdzie np u mnie w sklepie na zamówienie podejrzewam ze tez koło 6 stów by wyszło (no z czegos musi utrzymywac sie sklep) no i dodac swieczki i robicizne (troche motaninki jest zeby poprzekładac)
staf, tak czytałem ale dawno temu, dlatego jestem zaskoczony ceną troche. ale mechanik , do ktorego mam w miare zaufanie powiedzial, ze swieczki byly zapieczone na amien i troche sie z nimi motał...
No trudno, nastepnym razem sam kupie czesci w necie i tyle, bo co do robocizny to bylem przygotowany na 2 stówki.
[ Dodano: Pią Lis 27, 2009 21:42 ]
Steff napisał/a:
wskazówka bo dotyczy silnika "K" a my mamy "L"
no czyli i cena troche wyższa, jak napisał Vesper416; tansze jezdzenie trzeba czyms innym zrekompensować...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum