mam problem. skończył się żywot mojego tłumika, a właściwie tłumika w moim roverze 25 (2.0). gdzie szukać nowego może ktoś wie? albo ewentualnie jakiś zamiennik, w miarę odpowiedni? interesuje mnie głównie tłumik końcowy i okolice brzegu, albo wrocławia.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 11:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 33 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 371 Skąd: Pszczyna
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 11:32
ulas napisał/a:
mam problem. skończył się żywot mojego tłumika, a właściwie tłumika w moim roverze 25 (2.0). gdzie szukać nowego może ktoś wie? albo ewentualnie jakiś zamiennik, w miarę odpowiedni? interesuje mnie głównie tłumik końcowy i okolice brzegu, albo wrocławia.
Witam
W intercarsie maja tlumiki Bosala do twojego auta ale drogie ( 360zl ). Poszukaj na allegro lub jedz do pierwszego lepszego skepu motoryzacyjnego, jak nie bedzie na miejscu to napewno na zamowienie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum