U mnie poslizg najprawdopodobniej i tez bede kolo 22.
MaReK napisał/a:
Praucje do 4:00 - 5:00, spie do 9:00... Violka chce mnie wyrzucic z domu bo najwiecej czasu poswiecam laptopowi
Skad ja to znam...
MaReK napisał/a:
W dodatku dzisiaj sa mikolajaki, a ja nie zdarzylem z prezenetem
Ja kupilem juz wczesniej jej cos na urodziny i tak czekalo, a jak dzisiaj mi powiedziala, ze sa mikolajki i co z prezentem, a ja tu zaskoczenie, bo mam prezent
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 18:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a ty zuczku mogles dzis byc jeszcze w wawie... ale odpusciles
Maniaczku bardzo chętnie jak by to była sobota. Wiesz że mnie nie trzeba namawiać. Niestety mam już wykorzystane 4 dni na żądanie w pracy. Jak przebiegła dzisiaj podróż powrotna? Było miło??
[ Dodano: Pon Gru 07, 2009 01:23 ]
Joa napisał/a:
ale to wiesz, wieksza wycieczka, trzeba by bylo duzo wczesniej z domu wyjechac
Pakować się we 2 auta i w drogę
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Ech... Ja nie dotarłem - w sobotę grałem w brydża do 3, a od 9 miałem już zajęcia na uczelni i potem padłem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
zimno było rzeczywiście, ale bardzo miło
w końcu zmieniłem kierunki na białe, wg mnie bardzo ładnie się prezentują - Perez, dzięki raz jeszcze za prezent mikołajkowy
[ Dodano: Pon Gru 07, 2009 17:09 ]
poza tym to nie ja, tylko Mikołaj omyłkowo zostawil je u mnie w samochodzie
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Skwirek, spotkania sa co tydzien regularnie, nie wazne czy to zaduszki, wigilia, czy swieto karpia. Zawsze ktos jest!
Joa, dobra przyznaje sie.....oskubalem Mikołaja z tych kierunkow, a ze ciuszki mi sie podobaly to wracal biedny w samych majteczkach na biegun
Nie wiem czy beda w wigilie prezenty, bo moze miec uraz psychiczny
Tricky, w takim razie sorry, ze sa kradzione, ale jakby sie Mikołaj o nie pytal to nie wiesz skad sie wziely na Twoim aucie
Ponizej zdjecia poszkodowanego zaraz po kradziezy. Sorry za jakosc, ale to z miejskiego monitoringu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum