No to ja sie teraz odezwe bo było super, jak i na spocie bo po pierwsze primo spotkałem sie z wszystkimi, po drugie primo spotkałem kumpla z technikum który jak sie okazało kupił sobie 600Ti i trzecie primo spotkanko mojego byłego roverka i jego nowego właściciela.
Na rynku było super szkoda że bezmuzykowo i bezparkietowo bo mnie coś nosiło Ale wynagrodziło mi to zdobycie numeru do barmanki Oleńki
Aaaa i jeszcze podziękowania organizatorom i koledze który mnie podrzucił
Niestety na rynek w niedziele nie dotarłem bo po zejściu do auta okazało sie że jakiś buc pospuszczał dla jaj mojemu bratu powietrze z kół i jeździliśmy kombinowaliśmy gdzie to skołować pompke
dopiero teraz...
było bardzo sympatycznie. cieszę się że mogłem być na spocie... i po, w RE:) moc atrakcji
dzięki!
maniaq...pierwszy spotkany w niedzielę, soboty nie ogarniam. fotki super, cenzura też
koledze z wrocka kzrr za wspólną wyprawę do kfc
Zukowaty za atrakcje przy barze,
IInvit Kruchemu i całej warszawce za spotkanie w niedzielę
tunka, ciacho4, andyhell oby więcej takich spotów!
do następnego!
pozdrowienia dla filo spotkanego w zabierzowie! znalazłem shella i zatankowałem... wyborową
oraz dla kolegi z r200 spotkanego na czarnowiejskiej (zapomniałem nicka)
misiek_KR napisał/a:
Na rynku było super szkoda że bezmuzykowo i bezparkietowo bo mnie coś nosiło
mnie poniosło
misiek_KR napisał/a:
Ale wynagrodziło mi to zdobycie numeru do barmanki Oleńki
jesteś gość. maniaq nie dostał ja zapomniałem zapytać
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez erjot86 Pon Gru 07, 2009 22:05, w całości zmieniany 1 raz
jesteś gość. maniaq nie dostał ja zapomniałem zapytać
A zauważyliście w ogóle że Oleńka uciekła do innego baru a przyszedł barman z równie długimi włosami? Tak się tylko pytam bo nie zauważyłem żeby Wasz zapał do rozmowy zmalał w tamtym momencie
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Jak już pisałem - słaby ze mnie fotograf.
Aparat kupiłem na Mikołaja swojej kobiecie i tylko chciałem zobaczyć co to za cuda za 2500 PLnów...
erjot86 napisał/a:
pozdrowienia dla filo spotkanego w zabierzowie! znalazłem shella i zatankowałem... wyborową
Jadąc od Krakowa masz podwójna ciągłą i znak nakazu jazdy na wprost więc nie możesz w lewo skręcić na Shella a czasami kawałek dalej Policja stoi-wczoraj właśnie zarobiłem naście punktów...
Hej, dziękuję oganizatorom za zaproszenie, pozdrawiam Anię i wszystkie dziewczyny obecne na zlocie. Bałam się że bedą sami panowie:) Panowie byli równiez bardzo sympatyczni ale mój mąż zapowiedział, że na nastepne spotkanie pojedziemy razem:)
Jadąc od Krakowa masz podwójna ciągłą i znak nakazu jazdy na wprost więc nie możesz w lewo skręcić na Shella a czasami kawałek dalej Policja stoi-wczoraj właśnie zarobiłem naście punktów...
następnym razem będę pamiętał
maniaq, na Twoim blogu znalazłem błąd. Ten kolega, który wyciągał do tańca (...) nie jest z Krk
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum