Wysłany: Wto Gru 08, 2009 08:30 [R416 Si 96'] Problem z zakupem przegubu wewnętrznego
Witam
W Roverze padł mi przegub wewnętrzny lewej półosi. Problemem jest to, że nigdzie nie mogę go dostać. Przeglądając forum trafiłem na parę podobnych tematów, niestety większość bez odpowiedzi. Z tego co mi wiadomo można "dobrać" odpowiedni przegub, niemniej trzeba znać konkretne wymiary (długość, liczba zębów). Czy ktoś z forumowiczów borykał się z podobnym problemem?
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 08:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
skrzynie w sumie tak, ale przeguby nie do końca...
starsze wersje mają płaskie czoło pasujące do uszczelniacza AAF 1610, a nowsze mają rowek pasujący do uszczelniacza TRX 100200
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 12:01 Re: [R416 Si 96'] Problem z zakupem przegubu wewnętrznego
Artu napisał/a:
Witam
W Roverze padł mi przegub wewnętrzny lewej półosi. Problemem jest to, że nigdzie nie mogę go dostać. Przeglądając forum trafiłem na parę podobnych tematów, niestety większość bez odpowiedzi. Z tego co mi wiadomo można "dobrać" odpowiedni przegub, niemniej trzeba znać konkretne wymiary (długość, liczba zębów). Czy ktoś z forumowiczów borykał się z podobnym problemem?
Pozdrawiam
Hej jakie były objawy zepsutego przegubu, co działo się z samochodem
Polecał bym skontaktować się z panem http://www.allegro.pl/item823278905.html
Do hond/roverów rzeczywiście bardzo trudno znaleźć przeguby wewnętrzne, ale są do dostania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum