Wysłany: Wto Gru 08, 2009 15:30 [SOLVED] Dziwny problem z pendrive`m
Od wczoraj mam problem z pendrive`m Patriot Xporter. Po włożeniu do któregokolwiek portu USB i któregokolwiek komputera, po próbie wejścia na niego, pokazuje się komunikat: "Dysk jest niesformatowany. Czy chcesz go sformatować?" Gdy wybieram opcję OK, wyskakuje komunikat: "Nie można sformatować dysku w stacji J"
Przy ręcznej próbie formatowania Windows zaczyna go formatować i przed samym końcem przerywa komunikatem: "System Windows nie był w stanie dokończyć formatowania"...
I obojętnie czy wybieram szybkie formatowanie, czy standardowe... Co tu się dzieje? Miał ktoś taką przyjemność już? Wirus jakiś
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Ostatnio zmieniony przez Mayson Sro Gru 09, 2009 07:48, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 08, 2009 15:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zamknij ten komunikat i sie powinien pojawić na Moj Komputer
Po tych komunikatach znika z "Mój Komputer" i z "Power Desk". Nawet jak go widać, to wejść się nie da, bo wyskakuje, że muszę strzelić mu formatem przez pysk (chyba w koszu zaraz wyląduje - tym prawdziwym, nie z Pulpitu )
odpal komputer z dyskietki win98 odpal fdisk, usuń partycję z pendrive'a, załóż na nowo i sformatuj. Dysk straci parę mb
Hmm, no skombinuję od kumpla dyskietkę i spróbuję; dużo roboty nie ma, a może da się uratować. A jeśli nie trudno - w końcu nowy nie kosztuje majątku Dziękuję za podpowiedzi!
pierwszy link z googla po wpisaniu Patriot Xporter format
No dobra... nie googlowałem
Ale nawet nie wpadłem, że to może być problem z penem, byłem przekonany, że to windows, wirus albo ja coś sknociłem. Jak widać na nasze Forum też można liczyć
Patriot już działa Dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum