ja pol tygodnia dochodzilem do siebie, fakt ze sie szlajalem po nocach, wiec sie przestawilem na spanie o 3 w nocy , ale dzis musialem wstac rano i byl maly dramat z wstawaniem
a jak tam kolega po weekendzie ? pierozki i barszczyk ciagle wspomiam zjadlbym nawet dzis
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 14:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja jestem za ale trzeba wybrać termin dogodny co by moja Aga nie szła na drugi dzień do pracy no i mógłbym z Wami integrować się do samiutkiego końca oczywiście już na wesoło
_________________ POZDRAWIAM TIGER - "POWER IS BACK".
A czemu nie na pierogi do Poznania na rynek?
Tak na 2 dni. Rozmawiałem już z kilkoma osobami i jak się sprężę to będzie temat i sonda co do terminu w styczniu. Poszukam jakiegoś taniego noclegu...bo pierogi wiem gdzie mają dobre
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
ojejq , chwile mnie nei bylo a tu sie temat rozwija...
ja chetnie tylko jest jedne problem... te pierogi smakuja ze tak pwoiem nastepnego dnia, keidy czlowiek nie wie czy juz tzrezwieej czy jeszcze go trzyma ja tak sie zrobilem ostatnio na sylwestra i nie planuje takich imprez w najblizszycm czasie
a serioo to teraz ciezko by bylo z terminem, przynajmniej dla mnie.
pomysl zuczka mi sie podoba
Roverki objazdowo moze zrobic cykl spotow z wczesniejsza data by sie lokalni wykazali i np zorganizowali wycieczke po miescie, do ciekawych miejsc itp itd >? pomozecie >????
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
np zorganizowali wycieczke po miescie, do ciekawych miejsc itp itd >? pomozecie >????
POMOŻEMY
MOja Pani z pewnością jako rodowita poznanianka sprosta Waszym turystycznym oczekiwaniom a i ja już w Pyrlandii trochę siedzę. Tak więc zakładam temat w spotach.
http://forum.roverki.eu/v...p=433390#433390
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Ja mogę polecić aparthotel Kadetus, na Zwierzynieckiej. Bardzo ładne pokoje prywatne z łazienkami, dobre śniadanie, pościel, room service - wszystko w cenie. Recepcja udziela wszystkich niezbędnych turyście informacji. Warte polecenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum