Roverkowicze zawstydzili Turbodymomena, oskubali Mikolaja 3 razy
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Ja planuję się pokazać na najbliższym zlocie
Będzie i ciacho
A warunek mam jeden-muszę zmienić olej w sobotę, a czasu brak...
Jakieś specjalne zamówienia na ciacho?
Proponuję jeszcze kawę
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Robert_, to ja chce ciasto miodowe robione z naturalnych skladnikow, do tego kawa pol na pol z mlekiem zageszczonym nieslodzonym. Oczywiscie dwie lyzeczki cukru slodze.
pozdrawiam
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, o takim cieście jeszcze nie słyszałem, chętnie sprubuję jeśli przywieziesz
Co do kawy, to mamy podobny gust Brt, buzi zarezerwowane dla mojej kobitki
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum