Mój roverek niestety nie zdolny był do jazdy więc i mnie nie było.
Nie taki filtr oleju mi dali, a stary "odkręciłem" śrubokrętem i d*** jutro wymienie na właściwy i zaleje olejem.
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
A ja dziekuje koledze Tricky za podnosnik, bo teraz wiem, ze moja kanapa ma z tylu hamulce. Tobie dudus tez dziekuje za krecenie noga moich kol.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Maniaq - nie ma za co
A skoro idzie fala podziękowań to dziękuję:
Mariuszowi, za cenne wskazówki dot. wymiany zaworka nagrzewnicy i Gnusmanowi, za pomoc w jego wymianie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A ja dziekuje sobie, ze........... i tu wlasnie nie wiem co wpisac
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
No alez oczywiscie........ale ze mnie........ze ja nie pomyslalem......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum