_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
te lampy które ma Maciek są tylko i wyłącznie w Anglii koszt za dwie sztuki to około 140 Ł plus minus 50 Ł przesyłka, a ja jak bym wymieniał to na podobne ale z czarnym środkiem Lampa posiadająca pełną homologację europejską
mam R srebrnego,planuje przyciemnic szyby i czy takie lampy by pasowały wg Was? do czarnych szyb ok,ale do zwyklych pewnie nie i gdyby nie przyciemnianie to lamp bym ni zmienial;P
Klamki,listwy mam czarne ale beda tez srebrne. Lampy ladne ale seria tez:) a ledowe fajnie swieca:D
Baardzo ciężko je teraz dostać.
Przestali je produkować, a ostatnie sztuki poszły jak świeże bułeczki.
Ja na nie długo polowałem, aż w końcu na niemieckim eBayu ktoś wystawił od 1 euro.
Krzysi3k5,
Te ostatnie sztuki nie poszly jak swieze buleczki
koles mial 10 sztuk nie sprzedal na ebayu i gdzies hurtem pogonil ...bo sam sie pytalem ...
A zdarzac sie zdarzaja raz na jakis czas .
[ Dodano: Sob Sty 16, 2010 22:55 ] patric62,
A tez czarne tez mialem przez pare dni i ktos z Forum odemnie wzial , jezdza na jakims zoltku . Nie sa zle , solidnie zrobione , elektryka zamknieta w puszce a nie na wierzchu . tylko diod , maja troche za "rzadko"
koledzy znalazłem te lampy co ma hellboy_d, i maciek wawa na ebayu za ok 450 pln + wysyłka może by tak pomyśleć o zakupie ? ajakś większa grupa to i wysyłka taniej by wyszła ?
hellboy_d, on je pogonił na forum mg-rover.org. Nawet jest temat w którym pisał i potem mówił ile ich zostało. Pogonił wszystkie w 3 miesiące, ale z jaką przebitką. Sprzedawał je za 130 albo 140 funtów - już nie pamiętam. Więc to i tak dobry wynik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum