Mam problem ze spryskiwaczem.Szukałem na forum ale nie znalazlem odpowiedzi więc pytam znawców co zrobić. Po pociągnięciu włącznika wycieraczek nie leci płyn a wycieraczki się uruchamiają.Nie słychać silniczka w zbiorniczku. Płyn jest, bezpiecznik jest OK. Co jeszcze sprawdzić?Proszę o pomoc bo przy tej pogodzie brak spryskiwacza jest irytujący. Czekam na wasze propozycje.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 16, 2009 17:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
raczej nie powinno byc problemu. Ja kiedys jak mialem problem z silniczkiem mechanik powiedzial, ze w zasadzie sa 2 typy silniczkow do japonczykow i innych. Wiadomo rover 400,45 to bratnia konstrukcja hondy civic 5d. Jedynie roznica moze byc w kostce polaczeniowej do tegoz silniczka. Wtedy wiadomo ciach i lutujesz kabelki, i tasma izolka...
skoro masz silniczek na stanie to tym bardziej pokombinuj
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hmmmm jak Ci wygodniej w zasadzie to chyba daloby rade odkrecic tylko plastikowa oslone pod zderzakiem i powinienes miec "jakis" dostep do zbiorniczka i do silniczka, natomiast czy ten dostep bedzie wystarczajacy to nie wiem.
Moze Ci sie uda, a jak bedzie ciezko szlo no to jeszcze 7 srub odkrecasz i zderzak zdjety
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum