To miejsce mamy ustalone, pozostaje tylko data
Proponuje sobotę, około 18.
[ Dodano: Czw Gru 17, 2009 15:35 ] 0l0, nie przesądzaj, że na zimę odstawiasz samochód na kołki, przykrywasz go kocykiem, podkładasz poduszeczkę i czekasz do wiosny
Znam ludzi, którzy tak robią
Byłem dzisiaj na prakingu pod Tesco i powiem szczerze, że to będzie jakaś masakra jak nie przestanie sypać, bo jest tam strasznie ślisko. Na dodatek nie wiem czy od strony podjazdu ma to być jakoś zabudowane, czy nie , ale teraz wali tamtędy śniegiem, aż miło... Tak czy inaczej najwyżej można wjechać na poziom ciemno niebieski/granatowy (0.5 )także tam możnaby się spotkać.
no coz trzeba od czegos zaczac ja przyjade z checia zobacze inne Roverki bo jak na dzien dzisiajszy to tak z bliska widzialem tylko swoj a moze sie ktos jeszcze skusi na spota poczekamy zobaczymy...
Na przyszłość trzeba by znaleźć jakieś bardziej urokliwe miejsce na spotkania. W okolicach Ameliówki (między Mąchocicami, a Ciekotami) jest kawałek parkingu przy samej drodze, co wy na to?
Ja sie pisze na spota, tam jest jeszcze taki fajny parking w Ciekotach aha OLO przesłałbyś mi tego linka z ta strona co mozna sciagnac ta instrukcje obslugi do mojego MG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum