No powiem Ci, że wczorej byłem w REAL na Włókniarzy to była masakra z miejscem, ale co prawda VW-cy znaleźli tam miejsce na spocik. Może niech inicjatorka się wypowie. Ja tam czekam do 15.15 i jadę na ten parking przy parku.
Mi w zasadzie jest wszystko jedno gdzie. Do parku mam blizej, ale pod Reala tez bym podjechal. Podobnie jak przedmówca czekam do 15:15 i jak nic sie nie zmieni to jade kolo parku.
Myślę że nie ma się co pchać na parking realowski!
Na parking przy parku najlepiej chyba dojechać Aleją Unii od Konstantynowskiej i skręcić w 1-wszą w lewo, czyli w Srebrzyńską. I tutaj zaczyna się wzdłuż parku ciąg parkingów za " żywopłotem".
My wyruszamy ze Zgierza.
Tel. Kontaktowy 604 77 91 08.
Do zobaczenia
Marcin
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Choć wpadłem tylko na chwile to uwazam ze frekwencja przy tej pogodzie była zadowalająca.
Pewnie duza zasługa w tym Gosi bo ciasto naprawde super.
Az strach pomyslec co bedzie na wiosne
Margos wrzuc
Dziękuję wszystkim za wczorajsze spotkanie. Mimo trzaskającego mrozu, stawiło się 6 autek Szkoda, że niektórzy uciekli tak szybko - będą musieli się jakoś wkupić na następnym spocie. Niektórzy nawet podwójnie (Krzystoff powinien dobrze wiedzieć o kim mówię ). W każdym razie, niech żałują, bo spocik znalazł bardzo sympatyczny finał w Indexie - szaleństwa tym razem przy "leszku" i bilardzie.
Mamy też deklarację następnego ciasta - brawa dla Marty
Fotki oczywiście będą. Proszę o cierpliwość do godzin popołudniowych
Pozdrawiam wszystkich gorąco, a tych którzy tym razem nie dojechali, zapraszam na następny spocik.
Gosia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
NOm frekwencja ładna , no a niestety wczesniej jechasć musiałem i żałuje ze nie mogłem zostac ale niestety rodzinka na zakupy chciała jechać , które i tak nie wypaliły i jeszcze raz bede musiał jechać i lipa że tak powiem ... ale przynajmniej nie mam zbednego gadania ale na szczescie choć na chwile udało mi się przyjechac i spróbować kolejnego pysznego ciasta - dziękujemy Gosiu a teraz wracam do pracy
Pozdrawiam
Dopiero dziś w tym przedświątecznym szaleństwie znalazłem chwilkę by wrzucić tych kilka zdjęć ze spotu.
Z góry przepraszam, ale jestem tylko fotoamatorem i dopiero poznaje aparat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum