Wysłany: Sob Lis 14, 2009 20:14 Gorzów Wlkp ? jeszcze jesteśmy?
Tak się zastanawiam widząc sporo Rover-ków w mieście, że może byśmy coś zorganizowali.
Podzielili się swoimi spostrzeżeniami na temat tych samochodów, polecili warsztaty.
Zjedli grilla(własny zakres ), wypili browarka, pod warunkiem ze będzie drugi kierowca i oczywiście pooglądali kolegów/koleżanek maszynki.
Jakieś terminy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 20:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co prawda nie jestem z Gorzowa ale jestem w tym mieście praktycznie 3-4 razy w tygodniu Jak będzie jakiś spot to jestem za Jednym słowem mówiąc jest nas już aż dwóch
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Tommek84, Ja proponuję z Tobą zrobić spota w Kostrzyniu bo też jest parę Roverków i trzeba ich zaciągnąć do nałogu Będziesz miał bliżej nawet Chociaż w Gorzowie też możemy się spotkać Tyle ludzi tam mieszka tyle roverków się rozwozi a nikt nie chce spota zrobić masakra... już do Szczecina pojechałem z rozpaczy
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
W Kostrzynie może bym zorganizował Roverkowca z R 416 Si, kuzyn też ma 416-tkę, może on by miał czas...
No to trzeba zrobić kiedyś spotkanie na parkingu w McDonald's
Tommek84 napisał/a:
Hmm, a może w GW nie mają internetu
Trzeba by plakaty po słupach porozwieszać
już zamówiłem wizytówki klubowe i mam zamiar się tym zająć w Gorzowie jestem bardzo często czasami nawet 4 razy w tygodniu i widzę jak Roverki latają po mieście...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum