_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Altonena też nie próbowałem - wystarczyła mi przejażdżka z "Szalonym Markiem"
Wolałem pokręcić się na placyku z drzewami. Od jazdy bokiem wokoło drzewa do dziś mi się w głowie kręci
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Mysle, ze bardziej szalonym tego wieczoru byl Perez
Trah napisał/a:
Dzięki za pomoc z charczącą skrzynią i sprzęgłem dla Pana Marka
Przestan z tym Panem
Nic wielkiego, kiedys tez mialem ten sam problem i zrobilem duze oczy na sposob naprawy Teraz szykuj sie na nowe sprzegielko
Roj napisał/a:
ja ani nie próbowałem śpiewać ani kręcić altonena ale było spoko
A ciasto juz robiles?
Szkoda, ze nie kreciles altonow, bo Twoja fura miala do tego predyspozycje.
Niezle zapieprza ta Twoja strzala Od dwojki moj muł nie mial zadnych szans
maniaq napisał/a:
esh... szkoda ze nie dojechalem
No szkoda, szkoda
Ale co sie odwlecze to ... wiesz co
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Byly pomysly na Cargo, ale glosno protestowalem z powodu duzej ilosci policji, a ja jezdze z peknieta szyba, wiec.....
Kto byl lepszy wariat to sie okaze na filmach, ale ja obstawiam Marka
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Wszystko bylo liczone
Jeden raz tylko kiedy zblokowalo mi pedal hamulca nie moglem sie zatrzymac i myslalem o tej latarni, ale na szczescie byla kilka m ode mnie
Co do plotu - jest on daleko za kraweznikiem, trawnikiem i zaspami
Wiec nim bym do niego dolecial, to shamowaloby mnie co innego.
Jednak na tyle mi sie udalo juz opanowac te sztuke obracania, ze
nie dopuszczalem do glowy mysli zetkniecia sie z plotem. Z latarnia owszem,
bo jak bralem zakret od lewej to dupcia leciala w swiatlo latarni
Nic sie nie stalo na szczescie i tego sie trzymajmy
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum