Wajha po prawej stronie kierownicy - sterowanie wyczieraczkami przód, tył ... sterowanie spryskiwaczem z tyłu jest razem z wycieraczką tył ... przekręć ten pierścień, który ją włancza i powinnaś usłyszeć pracę siliniczka (umieszczonego obok nadkola przód prawa strona), a potem zobaczyć płyn na szybie
Na dole masz zdjęcie prawej wajchy. Po środku jest taki pierścień z napisem "ON". Przekręcasz go w duł trzymając tak, wtedy powinnaś usłyszeć silnik spryskiwacza który znajduje się z przodu samochodu.
Płyn wydostaje się z wycieraczek, jeśli nic nie leci to napisz czy słyszysz pompkę spryskiwacza czy nie a coś dalej wymyślimy
'dzięki za pomoc, choć tego jeszcze nie sprawdziłam.
auto mi dziś zamrzło i ma ferie zimowe do weekendu.
[ Dodano: Sob Gru 19, 2009 21:22 ]
nie działa to ustrojstwo...kiedyś z ojcem próbowałam znaleźć przyczynę w samej rurce, ale wyglądała na całą, więc pewnie to wina silniczka
Ostatnio zmieniony przez igorka21 Sob Gru 19, 2009 23:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum