staf, są dwa podobne zestawy zielony-H4056 i czarny H4040
Różnią się tym,że czarny ma nasadkę dł.1/2" 22mm, nasadkę bit 1/4" torx 27, bit imbus 7 mm a zielony nie ma podobno tych elementów.
Aha,na czarnym opakowaniu nie będzie tak widać brudu...
[ Dodano: Sro Gru 23, 2009 09:16 ] jakub333, ale jeśli rozsypie sie po tygodniu to znajdziemy Cię
Porównuje te zestawy H4040 i H4056 i różnią się trzema elementami wymienionymi ze 3 posty wyżej.
Ale obydwa mają po 94 elementy.
W opisie H4040 są uwzględnione te elementy a w H4056 ich nie ma.
Więc o co chodzi?
[ Dodano: Sro Gru 23, 2009 14:16 ]
I co myślicie o zestawie wkrętaków WKRĘTAKI STANLEY
Coś mi się wydaje za tani ten zestaw skoro jeden śrubokręt kosztuje około 15 PLN.
jeśli chodzi o covala, to nie narzekam. Po pokrętłach można skakać jak nie idzie (nawet po tym z kostka 1/4"), na bitach nie ma śladów użytkowania, na kluczach tymbardzej.
Z wad to:
ważą jakieś 15-20kg
nacięcia do "niewypadania nakrętek" przy dość zapieczonych powodują, że ciężko wydobyć ofiarę
gumki w kluczach do świec wyłażą czasem razem ze świecą (jak w każdych)
brak przejściówki 1/2"-1/4"
i w zasadzie to wszystko
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ja swoje (zdjęcie) kupiłem na Allegro. Zapłaciłem 135zł i powiem że jestem w szoku. Już po nich skakałem, traktowałem rurą, itp. Nic się z nie dzieje. Jak nie Chińskie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum