Witam po Świętach! My jesteśmy oczywiście jak najbardziej za Co do terminu ... Nam w zasadzie pasuje każdy dzień, tylko tak po 16-17. A może w ogóle Roverkowy Sylwester - bo my to jeszcze żadnych planów sylwestrowych nie mamy
Pozdrawiam
Gosia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Przejdźmy do konkretów, bo nam Sylwester zbyt szybko przyjdzie.
Proponuję wtorek godzina 17:30 parking Galerii Łódzkiej, np I piętro w głębi.
Poprzyglądamy się lśniącym (tym razem umytym:-) roverkom, skosztujemy pysznego ciacha Marty (jak obiecała) i możemy zakotwiczyć nasze pojazdy w jakimś przytulnym miejscu, np w Bacówce na Rudzkiej, albo w Indeksie lub czymś podobnym.
Na wtorek zapowiada się również kolega Zukowaty i może przybliży nam co nieco temat spotu poznańsko-ogólnego.
Chętni niech się wpisują na listę, trzeba jakoś ładnie pożegnać obecny rok.
1. MARGOS
2. Zukowaty (pozwoliłem sobie od razu dodać )
3. ...
4. ...
5. ...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja wpadnę na chwilę pogadać z Wami na parkingu.
Potem jestem umówiony z koleżanką w Galerii.
Mój tel jak by co 603993744. GG 2105400
Napiszcie mi jakiś SMS gdzie stoicie to podejdę chwilę pogadamy a Wy potem pojedziecie dalej.
Zatem ja od 16.30 w Galerii jestem na bank bo mam wolne
SMS i już jestem z Wami
Autkiem nie będę niestety bo robię sobie wygłuszenie - niedługo wstawię foty.
Jak by to było gdyby mnie nie było oczywisćie ze będe licze ze na dłuzej niz ostatnio chociaz trwają przygotowania do sylwestra i nie wiem jak one mi pójdą ... bo zostało pare chwil a jeszcze nic nie ruszyłem
1. MARGOS
2. zukowaty
3. Zeus832
4. Dekaem
5. ja (krzystoff jak by ktoś pytał:D )
6. ......
7. ......
........
nie nie ... muszy wszystko zrobić od zakupów po przygotowanie kiedy ja to zrobie jak kurcze do 17 pracuje to ja nie wiem ale z Wami postaram się zostac
Dopiszcie mnie do listy.
Będę ale tylko na chwilę pogadać na parkingu.
Ale przynajmniej poznam Was bliżej.
Zostawię swoje namiary i idę na spotkanie z koleżanką.
Chyba że ktoś potem do Galerii będzie wracał bo będę tam do 20.00 to jeszcze mozemy potem pogadać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum