Wysłany: Nie Sty 03, 2010 00:19 [R618] Ogrzewanie tylnej szyby
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
nie znalazłem takiego tematu, bądź źle szukałem
otóż ostatnio zauważyłem ze ogrzewanie tylnej szyby nie grzeje w 3 środkowych paskach-gdzieś musiało się zerwać,zdrapać...jak to zreperować?
słyszałem o kleju miedzianym-gdzie można nabyć cos takiego?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lut 08, 2011 21:20, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 00:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 248 razy Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 1651 Skąd: Maciejowa, Nowy Sącz
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 12:16
To nie klej miedziany tylko klej na bazie metalicznego srebra (taka drobna poprawka ). Robi go wiele firm ale osobiście najlepsze doświadczenia mam z klejem z f-my Technicqll. Kupić można jak już chudson napisał w większości motoryzacyjnych i w dobrych sklepach z częściami elektronicznymi.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dzieki
ale potrzebowałbym nazwę tego specyfika, pewnie jest tego trochę ale chciałbym żeby moze ktoś podał sprawdzony przez siebie klej-o ile ktoś miał podobny problem...
jeśli nie to trudno, metoda prób i błędów
i pozbywania sie pieniędzy na nieskuteczne specyfiki
to się nazywa klej przewodzący...
Konkretnej nazwy nie podam, bo kartonika nie mam już od... dawna, ale to co mam jakaś marka feu-vert, czy coś. Raczej każdy będzie działał równie dobrze
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
ja w polonezie naprawiałem kropelką wymieszaną z pyłem aluminiowym umieszałem aż wyszła taka papka i to patyczkiem naniosłem na przerwy działa do dziś będzie już ze 4 lata
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum