[R214] Mam problem z elektryka, zaczęło się od tego że chciałem naprawić podświetlanie w bagarzniku bo auto mam już ponad rok i nie było od kiedy go mam wyczytałem że może gdzieś na stykach czujnik nie pracuje, trochę poruszałem wiązka w kołnierzu po prawej stronie klapy przy zawiasie i zaczęło działać:), tylko że załączył się nawiew i jedynym sposobem wyłączenia go było otworzenia klapy a w tedy wszystko się sypało brak świateł, wycieraczki jak się okazało wszystkie kable w tej wiązce były przetarte (dosłownie wszystkie trzymały się tylko ledwo ledwo) załatałem jakoś izolacją ale wolał bym wymieni a nie wiem jak biegną te kable i ile musiał bym kupi metrów kabli aby je wymieni 2-3 m i jakie najlepsze jak ktoś wie proszę o pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 02, 2010 19:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum