Witam.
Pada mi sprzęgło i nie wiem jakie konkretnie mam kupić bo ceny zaczynają się ( cenowo) od 498zł a kończą się na 1050zł czym oprócz ceny się różnią.
Czy ktoś może mi powiedzieć jaki dokładnie model sprzęgła pasuje do Rovera z silnikiem 2,0 Diesel 63kW rocznik 1996 przebieg 197000km.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 06, 2010 17:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 18:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
2. Użytkowanie forum, w tym rejestracja i logowanie się na forum Klubu ROVERki.pl oznacza akceptację niniejszego regulaminu.
[...]
6. Wiadomości umieszczane przez użytkowników na kącikach tematycznych mogą dotyczyć tylko i wyłącznie tematów związanych z danym kącikiem. Zalecane jest:
[...]
d) niepowielanie treści wątków. Zanim napiszesz nowy wątek sprawdź, czy ktoś inny nie założył identycznego lub bardzo podobnego,
Sorry za problem ale ja po raz pierwszy na waszym forum.
Dzieki za linka do tematu.
Aha a temat możesz już skasować bo ja nie bardzo wiem jak:(
Jeszcze raz sorry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum