Wysłany: Pią Sty 08, 2010 22:28 Bemowo, a moze od razu stegny? 10.01.2010
Kto z samochodem, kto bez?
Ja pewnie polonezem, albo sejem, ale po 22.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 08, 2010 22:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Perez. Dzisiaj bylem na stegnach i jakbym nie przyuwazyl Twojego Rovera... zabrales go?
Zrobilem kilka altonenow, ale fajnie na sniegu.
Probowalem zrobic na 3 pasach na sobieskiego, alem sie przeliczyl
Auto bokiem stanelo i tak lecialo... trzymal sie skubany asfaltu
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Kolega moj Cie widzial i moje auto tez widzial. Tylko kolega zarzekal sie, ze to byla klubowa 75
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
maniaq, pewnie najpierw Bemowo, bo tak jak bylo wczesniej mowione, ludzie jeszcze ze Stegien wracaja wiec sa samochody na parkingu. Mysle ze jechac na Stegny mozna min o 21wszej...
A siem rozchorowal i nie bedzie mnie takze na spocie
Reperezentujcie nas godnie na stegnach
Minimum 2 altonenki pod rzad musza byc.
Perez sie wczoraj chwalil, ze sejem zrobil 1080 i chcial wiecej,
ale sie wystraszyl. Sprawdzcie to, nagrajcie i pokacie w sieci
ps.
Na stegnach, na tej prostej gdzie tydzien temu robilem altki,
przed samym drzewem jest b. ostra dziura, omijajcie ja.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Bo nie chce mi się ruszać mojego Roverka z idealnego miejsca parkingowego, a wiem, że jak wrócę po spocie, to już tego miejsca nie będzie, a stan klęski na moim osiedlu jest taki, że parkowanie na miejscach "nieidealnych" kończy się porysowanymi i wgniecionymi drzwiami, czego niestety we wtorek doświadczyłem.
Sprawca oczywiście zwiał.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum