no przesadzaja z tym śniegiem, do ślizgania też było go za dużo
[ Dodano: Pon Sty 11, 2010 17:49 ]
a jak wróciłem to łopata do sniegu sobie musiałem wykopać w zaspie miejsce żeby wogóle mieć gdzie zaparkować przerzuciłem chyba pół tony śniegu.. jakby zaspa było odrobinę wyższa to mógłbym w niej wydrażyć sobie garaż
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Odpukac, ale moje Bridgestone zimowki 18" daja rade poki co w tych warunkach.
Wjechalem dzisiaj na osiedle do pracy, a tam o plugu i lopacie ludzie nie slyszeli
Cale osiedle po 50 cm sniegu. Zrobilem za taran Napedzilem sie z ulicy i przyjalem
na przedni zderzak troche sniegu. I tak kilka razy, az sie dobilem do swojego miejsca parkingowego. Parkowanie tylem (koperta) byla robiona na 20 razy. Udalo sie.
Pozniej, do mojego auta dojechal plug. Moje oszczedzil, ale innych zasypal do klamek
Zdeczka bym sie wkurzyl, jakbym musial do auta dostawac sie przez 1.5 metra
na wysokosc sciane.
Generlanie jestem za tym, zeby sniegu nie psuli sola
Odgarnac na plasko i zostawic. Niech sie ludzie ucza po sniegu jezdzic.
Wolniej, ostrozniej ale da sie jezdzic.
Costa na stengach porobili?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
tia....wlasnie z kapcia wrocilem bo zaje.alo sniegu po ja.a i udalomi sie o cala dlugosc rovka cofnac... wrocilem z lancuchami... i chyba za slabe byly , bo po 3-ch probach przebicia sie na wsteku zostaly porwane ... szukam gasienic
No cosmy robili, byl testing poloneza, Konrad zaliczyl pierwsza jazde tylnim napedem. Bylo wykopywanie poloneza z sniegu, bo troche przesadzilem i poszedlem w pole. Byly rozmowy, Pat uciekal przed policja. Potem uczyl sie kozystac z nawigacji.....malo, ale dzialo sie
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Jak robiles "1237228 stopni" to po prawej stronie.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum