a ja byłem na filnie Polskiej produkcji ciacho....i się uśmiałem do łez
Ja też byłem - uśmiechnąłem się może ze 4 razy i stwierdziłem, że dramat - poziom najgłupszych amerykańskich komedii klasy B - nie polecam nawet na DIVX'ie.
Żeby pokazać "kunszt" scenarzysty - "śmieszne" dialogi to przerobione dowcipy z poprzedniego sezonu - na nic więcej nie było go stać.
Ale wyszedł off-topic, więc wydzielam.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
tez slyszalem ze zenua totalna... ale moze zaryzykuje zeby wyrobic sobie wlasne zdanie zawsze mozna pojsc do kina nie na film albo wyjsc z kina, albo wylaczyc dvix-a
opcji mnogosc
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Na takie filmy uwielbiam chodzic do kina tylko dlatego, ze wtedy popcorn smakuje lepiej, cola nie drazni gardla (bo jest tak rozcienczona). Mozna nie wysliac kompletnie komorek i oddac sie totalnej wyzerce slonego popcornu. Mozna sie jak maciej usmiechnac 3 razy i wrocic do domu z ostra pierdziawa po trawionym popcornie
Ja tam pojde. O ile Violka zechce
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
to jak chcecie się naprawdę dobrze pośmiać (a może i nawet czasem "letko" przestraszyć) to polecam "Drag me to Hell" (Wrota do Piekieł - kolejne kretyńskie tłumaczenie)
jak szedłem z kumplem to tak mi się nie chciało bo padnięty po robocie byłem, ale jak tylko film się zaczął to niewiele czasu minęło jak cała sala (ok 20 osób, które wtedy były) tak się brechtała, że aż... strach
z horrorem to ten film ma wspólnego tylko kilka ujęć a spora część scen to istny ubaw
polecam
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
prosze mi tu swietosci nie wyciagac, bo ten film byl tak glupi ze az smieszny, gdzies byla strona czy forum, na ktorym liczono ile innych filmow parodiuja w nagiej liczba byla ogromna
dokładnie.
Ja nie byłem na tym filmie ale odnosze wrażenie że jest to kolejny polski film o tym samym(tak jak nigdy w życiu i inne podobne ktore nawet tych samych aktorow maja)
mylę się czy nie? a może tylko troszeczkę?
Na takie filmy uwielbiam chodzic do kina tylko dlatego, ze wtedy popcorn smakuje lepiej, cola nie drazni gardla (bo jest tak rozcienczona). Mozna nie wysliac kompletnie komorek i oddac sie totalnej wyzerce slonego popcornu. Mozna sie jak maciej usmiechnac 3 razy i wrocic do domu z ostra pierdziawa po trawionym popcornie
MaReK, to już lepiej zrobić popcorn w mikrofalówce i obejrzeć po raz kolejny Nagą broń, American Pie albo Bad boys, bo sponsorowanie producentów polskich gniotów powoduje, że wyprodukują kolejne.
AndrewS napisał/a:
maciej napisał/a:
poziom najgłupszych amerykańskich komedii klasy B
nilsen naga broń
No właśnie nie.
Naga broń i tego typu filmy to założone pastisze, na sówj sposób genialne, bo naprawdę są "tak głupie, że aż śmieszne", a Ciacho jest po prostu na maksa nieudaną komedią.
Wygląda to trochę tak, jakby scenarzysta zajmował się do tej pory filmami dokumentalnymi lub przyrodniczymi i tylko przez przypadek dostał zlecenie na komedię, więc przejrzał nasz wątek "Dowcipy", wybrał kilka, wcale nie najlepszych i na tej podstawie napisał głupawe dialogi, dodał kilka podpatrzonych gdzieś gagów, a fabułę zerżną z jakiegoś podrzędnego amerykańskiego filmu sensacyjnego.
AndrewS napisał/a:
podobno w tym filmie mozna troche wiecej u Trzebiatowskiej obejzec
Tak, ale to może być jedyny argument za, jeśli ktoś ma potrzebę pooglądania biustu Trzebiatowskiej.
xROnx napisał/a:
Ja nie byłem na tym filmie ale odnosze wrażenie że jest to kolejny polski film o tym samym(tak jak nigdy w życiu i inne podobne ktore nawet tych samych aktorow maja)
mylę się czy nie? a może tylko troszeczkę?
Troszeczkę, bo tym razem nie jest to komedia pomyłek, tylko "komedia sensacyjna" - jest tak komediowa i tak sensacyjna, że usnąć można.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
to jak chcecie się naprawdę dobrze pośmiać (a może i nawet czasem "letko" przestraszyć) to polecam "Drag me to Hell" (Wrota do Piekieł - kolejne kretyńskie tłumaczenie)
jak szedłem z kumplem to tak mi się nie chciało bo padnięty po robocie byłem, ale jak tylko film się zaczął to niewiele czasu minęło jak cała sala (ok 20 osób, które wtedy były) tak się brechtała, że aż... strach
z horrorem to ten film ma wspólnego tylko kilka ujęć a spora część scen to istny ubaw
polecam
obejrzałem....zero uśmiechu na twarzy
eśli ktoś ma potrzebę pooglądania biustu Trzebiatowskiej
mimo że Marta ładna kobieta to słowo biust jest na wyrost. Pooglądać to można klatkę Trzebiatowskiej a to i tak tylko przez parę sekund
A wydziwiacie tak jakby to miał byc kandydat do oscarów... Vega powiedział, że w żadne nagrody nie mierzy a chciał po prostu zrobić prostą komedię i wg. mojego skromnego mniemania mu to wyszło parę hasełek tak wpada w ucho i bawi, że momentami nie słuchałem ich żeby opanować ból brzucha
Dla Marty można iść bo w nią godzinami można patrzeć ale w Ciacho popis dał Małaszyński wreszcie mógł być sobą
[ Dodano: Pią Sty 15, 2010 17:53 ]
jakub333 napisał/a:
obejrzałem....zero uśmiechu na twarzy
to współczuję braku jakiegokolwiek poczucia humoru
fakt mój błąd, nie czytałem co cytował jakub333 jednak czytałem recenzje drag me to hell i piszą tak jak opowiadał Tempest. Horror na którym moża się dobrze uśmiać - aż się wybiorę na niego
jakub333, przepraszam za niedoczytanie i mój głupi komentarz w zwiazku z tym
ja dzisiaj oglądałem KINOMANIAKA na Tv4 i ocenili ten film (Ciacho) w skali od 0 do 10 na 1. Także nie wybieram się do kina
hvil [Usunięty]
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 14:34
no wlasnie tez go ogladalem;-D kobitka mnie ciagnie i sa bylem zainteresowany ale kinomaniak mnie troche zrazil, W lublinie dizisaj niema ani na avatara ani ciacho zadnych miejsc wolnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum