Wysłany: Pią Sty 15, 2010 14:35 [Freelander] Pomocy Centralny Zamek
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1998
Witam od paru dni mam problem z centralnym zamkiem, jak to w wersji Angolskiej, najpierw otwieraja się drzwi z pilota od strony pasażera( znaczy już po przekładce), sprawa dotyczy tego że nie mogę z pilota otworzyć prawych drzwi otwierają sie wszystkie tylko nie te prawe , dawne miejsce kierowcy dziś pasażera, musze je otwierać z kluczyka, nawet z przycisku ich nie otworzę w kabinie, do tego jak auto postoi otwarte kilka minut, to świeci sie czerwona lampka od immobilisera, i żebym go odpalił musze z pilota zamknąc i otworzyć drzwi, co to może być
Proszę o pomoc co mam robić
[ Dodano: Pią Sty 15, 2010 14:35 ]
drzwi zamykaja się z pilota niestety nie moge otworzyć prawych drzwi od pasażera jedynie z kluczyka co robic
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 19, 2010 22:16, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 14:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
miałem ten sam problem z tylnymi prawymi drzwiami, otworzyć z centralnego nie chciał, a zamykał bez problemu. Przy otworzeniu słychać że mechanizm zaskakuje, ale coś go blokowało. Po rozebraniu tapicerki i wyjęciu zamka okazało się że sprężyna jest uszkodzona.
_________________ Nie gore-tex, a chęć szczera, zrobi z Ciebie globtrotera!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum