Pytanie tylko jakie argumenty do Ciebie trafią? Czy argumenty typu składane na gorszych podzespołach przez ludzi, którzy gorzej się na rzeczy znają wystarcza ?
prawie jakbym usłyszal mialem coś tej firmy i się psuło , miał znajomy znajomego to radio i się psuło - trafisz w sedno.
Botanix napisał/a:
Tyle to ma teraz każde, pytanie tylko przy jakich zniekształceniach i to jest dość mocny argument przemawiający za zakupem używki z wyższej półki .
ależ oczywiście że ja zdaje sobie sprawe że im radio z wyższej półki tym lepsze. ale ja mam jak pamiętam 2 głośniki około 100 W. więc nie przesadzajmy . ogromnej różnicy nie zauważe. szczególnie że 40% czasu w aucie spędzam słuchając głośno muzyki.
Botanix napisał/a:
easy przemawia bajerami , opuszczanym panelem.
Czyli czymś co nie powinno być argumentem w przypadku zakupu radia jak z resztą sam napisałeś radio:
jest argumentem. bo jak napisałem na poprzedniej stronie nei chce co chwile nagrywać płyty a widok wystającego pendrive'a jak ktoś napisał nie jest zbyt ciekawy.
moje kolejne pytanie : jak podpinam urządzenie pod wejście AUX to jak szybko w Pionku je czyta ? czyta jako dysk zewnętrzny ?
[ Dodano: Czw Sty 14, 2010 22:33 ]
greg-si napisał/a:
Należy brać takie radio które ma wygląd który nam się podoba bo reszta to różnice subtelne.
dokładnie więc kupno radia używanego z wyższej półki do średniej jakości głośników mija się z celem bo nie zauważe różnicy.
i takich postów oczekiwałem , popartych argumentami
_________________ pie*rzyć wyglad , auto ma zapier*dalać
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 14, 2010 22:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Barosz1990 napisał/a:
jak podpinam urządzenie pod wejście AUX to jak szybko w Pionku je czyta ? czyta jako dysk zewnętrzny ?
Nie. Wyjście AUX jest do podłączenia źródła dźwięku, nie nośnika danych. Możesz tam podpiąć magnetofon, gramofon, mikrofon itp.
odtwarzacz mp3, mp4 itp
Co do Easy'ego. To jest cos co przykuwa uwage wygladem i bajerami ale te bajery nie sprawdzaja sie po dlugim okresie czasu... Poza tym jak sam piszesz ze glosny sluchasz to tym bardziej musisz miec radio ktore GRA a nie charczy czy trzeszycz... (ja mam staruski model sonego i jak slucham glosno muzyki to mnie cos trafia ale mam ta ulge ze basy moge sobie zmniejszyc i wysokie tony rowniez) Ty w Easym tego nie zrobisz i bedziesz sluchal charczenia. Dlatego warto kupic cos lepszej firmy bez tych wyszukanych bajerow a cieszyc sie pozadna (jak na taki budzet) jakoscia dzwieku
_________________ Kazdy dzien stawia nowa dziure w drodze... Dajemy rade i omijamy
(ja mam staruski model sonego i jak slucham glosno muzyki to mnie cos trafia ale mam ta ulge ze basy moge sobie zmniejszyc i wysokie tony rowniez)
i właśnie zniekształcenia mogą być spowodowane np. wysuszonymi kondensatorami. Brak odpowiedniej dawki prądu dla końcówki mocy i takie rzeczy się dzieją.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum