Jako że jakiś czas temu miałem problems z ręcznym hamulcem szukałem porad na tym forum i niestety nic nie znalazłem, jedynie porady były na temat "sprawdź czy linka się rusza itp" zamieszczam tu link do poradnika jak krok po kroku rozebrać, złożyć i zregenerować bardzo małym kosztem tylny zacisk hamulcowy, czego skutkiem jest ręczny skuteczny tak że można bokiem pojeździć . Poradnik jest w formacie .doc ze zdięciami.
Brt, Lelobass,
aha, nie tak sie pytam bo miałem problem ze mi słabo ręczny działał i w zimie całkiem przymarzł Ale odkąd mam nowe linki działa wszystko jak trzeba chodź rzadko auto na ręcznym zostawiam chyba ze jak parkuje na wzniesieniu to tylko w tedy
Ale TUT dobry jest duży zdjec ale trochę roboty kolo tego jest
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Dzięki za tą stronkę właśnie zregenerowałem tylne zaciski Tylko mam problem teraz bo pedał wpada w podłogę ...:( Próbuje odpowietrzać na różne sposoby i nic. Po regeneracji jak odpowietrzałeś układ? Jak podpiąłeś przewody do pustego zacisku to coś jeszcze trzeba zrobić czy wystarczy normalnie odpowietrzać ?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum