Witam chce zmienic sobie tapicerke drzwi szukam juz od roku i nie moge znalesc... I słyszalem ze tapicerka z Rovera 25 pasuje do 200 czy to prawda ? Zmienie bez problemu ? A i posiadam kolor tapicerki jasny i czy rózni sie jasny z rovera 200 od jasnego w roverze 25 ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 21:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tunio14, jeśli chodzi tylko oodświrzenie albo jak piszesz interesuje cię zmiana koloru to może będzie chciało ci się podziałać coś samemu tak jak w tym temacie.
Chodzi o to ze tapicerke w drzwiach kierowcy mam u góry kolo szyby taka jakby była zlamana i te tapicerka jest tak pomarszczona i nigdzie nie moke kupic dobrej
Chodzi o to ze tapicerke w drzwiach kierowcy mam u góry kolo szyby taka jakby była zlamana i te tapicerka jest tak pomarszczona i nigdzie nie moke kupic dobrej
czyli chodzi o cały boczek nie o samą tapicerkę. Jak tak to życzę wytrwałości w szukaniu, ja klamkę kierowcy w beżu dostałem cufalem po 1.5 roku, teraz szukam lewej pasażera. Ciężko coś znaleźć w jasnym kolorze na rynku szrotowym nowa na ebay'u około 250zł
Siemka. Panowie podczepię się pod temat. Jak zdjąć tą tapicerkę w r200. Wszystko odkręciłem, z każdej strony odczepione i trzyma na sodku jakby rączka i tu moje pytanie czy ona jest jakoś przykręcona?? Trzeba ją odkręcić żeby zdjąć boczek??
alexkret,
z rączki musisz zdjąć tą środkowa cześć przez podważeniem małym śrubokrętem
bo boczek jest przykręcony jeszcze przez uchwyt do konstrukcji drzwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum