Wiem, ale podejrzewam że większa = wyższa. Do omegi jednak weszło tylko 45 litrów.Mogłaby być 2cm większa, ale juz sie ponoć nie mieściła na wysokość.
Zakład który montował to ponoć jeden z lepszych w Lublinie (Piekarz), wsio działa super. Ojciec mówi ze moze nawet lepiej niz na benzynie
Tani nie są to wątpie aby odwalili robote - skoro większa nie wejdzie.. to pewnie nie wejdzie.
Sprawdziłem u mnie w Roverku jednak butla 45l wystaje jakieś 2cm , ale da sie przeżyć.
witam
W naszym rover-ze gaz został załozony 2 lata temu, do tej chwili sprawuje sie bezawaryjnie -odpukac w niemalowane .
Rover 600, 1,8 .inst. gazowa :ukł. sterujacy STAG 300 ,reduktor TOMASATTO,listwa wtryskowa VALTEC. Gaz montowany w firmie SPEC-MECH AUTO GAZ,09-442 Rogozino,ul. Plocka 8/1 tel. 601344570 . Oczywiscie miasto Płock, woj. mazowieckie
czy ktoś jeszcze zakładał w (Alfa-Auto) ul. Zbożowej i podzieli sie jeszcze jedna opina.Mam zamiar założyć instalacje LPG właśnie tan lub w zakładzie AUTO TEST Adam Burda al. Jana Pawła II 37/1a.Jeśli można prosić o opinie na temat zakładów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum