Wysłany: Czw Sty 28, 2010 13:08 Spotkanie w Warszawie MGF
Witam wszystkich
Chciałabym w jakiś sposób spotkać się z osobami mieszkającymi w Warszawie, które też są w posiadaniu MG F...
Jestem właścicielką tak owego "miśka" od sierpnia 2009 i mam strasznie dużo pytań na temat tego auta...a w realu jest lepiej się więcej czegokolwiek dowiedzieć.
Jeśli tak owe osoby by się znalazły to proszę o kontakt 500-539-551 to byśmy ustalili datę, miejsce i czas spotkania.
Pozdrawiam,
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 13:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
CiuCiuGabana, zazwyczaj co tydzień w niedzielę są spoty lokalne na Bemowie (info jest zawsze na forum) podjedź tam kiedys a na bank dowiesz sie conieco o swoim autku, a jak się zaanonsujesz to moze Violla sie swoim ToFikiem wybierze
Zaraz bedziesz zadala zeby zdjac Twoj telefon z bazy google.pl
Tutaj dostep jest dla wszystkich, wiec google raz dwa zassie Twoj telefon
Zapisz sie na spot warszawski, na bemowo.
Nie wiem jak bedzie w tym tygodniu bo ekipa warszawska w znakomitej
wiekszosci wybiera sie na podboje Poznania.
Hahah, dziękuję za przestrogę i za informację Akurat nie straszne mi to, numer jak numer zawsze można zmienić, tak. Lecz ten to ma tajnie prywatny to taki pozostanie
Pozdrawiam.
Witaj CiuCiuGabana
Chętnie się z Tobą spotkam, ale myślę, że najlepiej będzie jak przyjedziesz na niedzielny spot, ponieważ będą tam Panowie, którzy o wiele więcej wiedzą o moim aucie niż ja . Hmm... w sumie to ja wiem tylko tyle, że bardzo go kocham i gdzie wlewa się płyn do spryskiwacza .
W najbliższą niedzielę mnie nie będzie, bo leżę z gorączką w łóżeczku, ale możemy umówić się na przyszłą niedzielę .
PS. Czy w niedzielę, o godz 17:00 wyjeżdzałaś może MGFem z Dworca Centarlnego ?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Bardzo mi miło
Hahah, nie no ja wiem troszkę więcej, wychowana przez starszego brata (świętej pamięci) musiałam mieć jakiekolwiek pojęcie o autach, heheheh...po Nim pasja została
Niestety ja też w tą niedzielę nie dam rady bo właśnie wypadła mi podróż do Opola...ale w następną niedzielę na bank się pojawię
Wiesz co w niedziele na pewno nie, bo przeleżałam cały dzień w wyrku po sobotnim wieczorze Lecz w sobotę 18-19 byłam tam na pewno, generalnie "małe zielone z blondynką" to na pewno ja
Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia w przyszłą niedzielę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum