Nooo ja zobaczę czy się pojawię, bo na 18 niby mam jechać na łyżwy, po za tym jestem na letnich oponach i wczoraj wracając z zza serocka już sobie poszalałem nawet nie chcąc tego
Może wypatrzeć kogoś jeszcze z okolic legionowa aby była nas większa grupka ?
A jeszcze po za tematem się zapytam, nie ma ktoś może starej kopułki i palca rozdzielacza ? Nawet rozwalonego, potrzebuje do projektu...
Panowie, zapraszamy na Bemowo - naprawdę nie ma co się dzielić - przecież z Legionowa na Bemowo to jest pewnie tyle co z Wilanowa.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja mam problem z pokonaniem 15km na moich oponach
Po za tym trochę bliżej jest, mniejszy strach w taką pogodę jechać, ale jak będzie ładniejsza to się tam podjedzie
Ja swoje opony "zimowe" przeklinam w ostatnich dniach i rozważam poważnie założenie letnich-zapewne lepiej będzie się jeździło po całym tym błocie...
Z LWO może blisko, a ja mam jeszcze 20km
A może na 18 la łyżwach?
jak coś to kom -606-394-555
w pracy jestem...
_________________ Lubisz jeździć?To jeździj, ale rób to tak aby inni też mogli czerpać przyjemność z
jazdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum