Ja również dziękuję wszystkim za niezwykle żywiołowo spędzony weekend, a w szczególności:
Żukowatemu i wszystkim zaangażowanym w organizację spotkania za zapewnienie cudownej atmosfery.
Niespodziewanym gościom za niespodziewane przybycie
Mariuszowi418 za transport w obie strony.
Agnieszce_żonie_Mariana za poranne kawy.
Joa-si za ściąganie na lewo podczas gdy mnie ściągało na prawo - dzięki czemu cali i zdrowi dotarliśmy z Kultowej do domu.
Pat-owi-28 za kupienie ode mnie wszystkich odkurzaczy, noży i garnków jakie miałem w ofercie
Wszystkim przybyłym na spotkanie - zapraszamy na rewanżyk w Warszawie
P.S. Zdjęcia mam tylko z piątkowej nocy, zatem jak już je przejrzę, usunę te kompromitujące i coś jeszcze zostanie to postaram się wrzucić Pozostałe będą do wykupienia - numer konta bankowego podam na PW
_________________ proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 23:49
to i czas na mnie
ja również chce wszystkim podziękować za super spędzony czas
dudusiowi za niesamowitą cierpliwość do trzech pijanych kobietek (w szczególności w drodze do Poznania, z powrotem zabrakło już nam sił )
całej ekipie piątkowej mimo, iż nie udało mi się wytrwać do końca, ale piętro wyżej było słychać że wszyscy się dobrze bawią i tu też pragnę podziękować za ''ciepłe nóżki"
za sobotnie spotkanie i pląsy na parkiecie i tu ukłony dla Leya za miękkie lądowanie
Zukowatemu pomysłodawcy całego zamieszania Zukuś trzeba powtórzyć spota bo... nie było obiecanych pierogów
jeszcze raz WSZYSTKIM dziękuje i do zobaczenia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Zukowaty, tylko raz widziałem jak boki na Torze zaliczałeś i do obrotu jeszcze trochę brakowało, ale wiem wiem potrafisz i to jak, nawet sknerko mówił że to właśnie od ciebie się uczył a on obraca bardzo ładnie i z gracją i z polotem
http://www.sendspace.com/file/1mubpg za 2 razem sie udalo uplodowac , ufffff ... milego ogladania nieobrobione, nieprzebrane , kto co cykal moim aparatem to tutaj znajdzie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum