Mam pytanie jak wymienić sondę lambda jestem zielony w tych sprawach ale może ktoś pomoże bo mam już dość z tym spalaniem wcześniej po mieście palił mi w zimę 10l/100km a teraz zatankowałem 11,5l przejechałem 70km i już zaczyna się palić rezerwa więc coś jest nie tak 11l to powinienem zrobić 110km nie mówiąc o tym że z poprzedniego tankowania wg licznika powinienem mieć paliwo na min 30km do tego jeszcze śmierdzi spalinami. Mam nadzieje że to tylko sonda ale nie mam pojęcia jak ją wymienić.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 10:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Maniek,mój po wrocku żłopie 14(tak mi ostanio wyszło a wcześniej było 14,5)ale ostatnio teściu mnie oświecił.On ma 414 Si z 99 roku i jemu po mieście ostatnio wyszło 13 a ma samochód na bank sprawny,także ja tymi 14 przestałem się przejmować.Do roboty mam 5 kilosów w jedną stronę,ale wiadomo-wrocek = korki i światła.Przesiadłem się na tramwaj i dzięki temu zostaje mi w kieszeni miesięcznie jakieś 250 zeta,bo wcześniej szło 3 stówy na paliwo,a teraz 5 dych na bilet:)Zaczynam myśleć o przerobieniu mojego pojazdu na kuchenkę gazową...ale serce mnie boli jak o tym myślę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum