Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Okopcony klosz tylnej lampy nad tłumikiem?
Czy można temu w jakiś sposób zaradzić, bo z tego co zaobserwowałem to każdy R620sdi cierpi na ta chorobę.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 12, 2011 21:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 14:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 16:38
Ja mam końcówki proste, a klosz nie okopcony więc to chyba nie kwestia samych końcówek.
keponzo [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 16:51
na pewno nie wystepuje to u wszystkich. ja u siebie tego zjawiska równiez nie zaobserwowałem. moze masz jakiś pseudo sportowy wydech zawiniety do gory?
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 16:59
Myślę, że to raczej kwestia podwyższonego dymienia z rury, może pomogłoby coś porządne przedmuchanie katalizatora z sadzy. Być może to agresywny styl jazdy poprzednika, być może wymiana klosza, nie ma chyba jednoznacznej odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum