Ogarnijcie się z tymi prośbami. Kolega Mombrey wozi te rzeczy przy okazji swoją 75tką. Do tego dochodzi rodzina i swoje graty. Tak więc wchodzą w rachubę małe rzeczy. Pływak, już pisał o tym pare postów wyżej, ale w mało przejrzysty sposób
I na dodatek, nie było otwarcia nowej listy.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 29, 2009 00:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sprawa wyglada nstepujaca:
1 lutego mam planowany kolejny zabieg po ktorym "podobno" bedzie juz dobrze. Na dzien dzisiejszy to siedze w domu, biore bardzo silne leki przeciwbolowe wiec nie moge nawet podjechac na szrot.
Oczywiscie odpadaja "duze" czesci typu kola, cale fotele czy silnik.
Mysle, ze w lutym "uruchomimy" zamawianie czesci.
Pozostaly czesci w poprzedniej wyprawy:
Grill do R200
Grill do R45
Lusterka elektryczne/podgrzewane od R45 (komplet)
Korek wlewu paliwa od R200
Piloty R200/25 R400/45
Kierownica R75 z manetkami Radio/Tempomat (nie drewniana)
I jeszcze jakies drobiazgi (pytac kolege Staf)
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
To ja się zapytam:
Posiadacie może okablowanie do 200 ? Chodzi mi głownie o wtyki do czujnika położenia wału korbowego, prędkościomierza i wtryskiwaczy.
Ogółem poniżej zdjęcia wtyczek:
Ja zastanawiam się nad wymianą do roverka 214 Si z początku 95r. (kanciak):
- przedni tłumik
- maska (flame red)
- ewentualnie przednie reflektory, bo mam nówki, ale świecą na wszystkie strony
Jeśli ktoś ma niedrogo, to nie będę się bawił w robótki ręczne tylko wymienię.
Nie wiem czy przyjade w kwietniu. 2-go lutego dostalem kolejne zwolnienie lekarskie na 13 tygodni wiec dobrze sie nie zapowiada. Jak ktos chce jakies drobne rzeczy (emblematy, piloty, zaslepki) to moge przez kogos podrzucic.
_________________ --== "Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie." ==-- Fiodor Dostojewski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum