Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam w mojej 620 przestał działać ABS ale kontrolka nie świeci mocno jak normalnie tylko cały czas delikatnie po przekręceniu kluczyka jak i po odpaleniu.Wyczysciłem czujniki i zdjąłem tą przykrywkę pod maska gdzie są dwa przekazniki poruszałem kablami prfzekręciłem kluczyk i normalnie zapaliła się i za chwile zgasła przejazd 2km i ABS sprawny lecz po chwili znów delikatnie sie zaświećiła i ABS brak. Czy ktoś przerabiał ten problem
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lut 12, 2011 22:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 16:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
to wogóle inny problem mi nie gaśnie i nie zapala sie tylko od momentu przekręcenia kluczyka i po odpaleniu swieci cały czas tylko mniejszym swiatłem niz normalnie ale dzięki za chęci ja kable sprawdzałem czujniki wyczyszczone
Pomógł: 9 razy Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 254 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 20:14
ja przerabiam problem z absem od momentu kupna;) jesli to nie uszkodzony czujnik to zebatki i trzeba piasty wymienic, jesli nie to to moze pompa, a jesli nie pompa to przewody moze gdzies sa przetarte.....nie potrafie jednoznacznie pomoc:(
_________________ 'Mówią o mnie, że jestem wariat
ale ja to nieźle ogarniam...':P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum