Wysłany: Czw Lut 18, 2010 23:31 Witam miłośników R
Roverek to nie jest mój pierwszy samochód, ale od kiedy go kupiłam parę miesięcy temu po prostu zakochałam się w nim. Niestety nie wiedziałam o klubie, dopiero teraz przypadkiem szukając pomocy, bo przestały mi działać spryskiwacze znalazłam Wasz klub i od razu postanowiłam do Was dołączyć
A teraz pędzę szukać coś o tych moich nieszczęsnych spryskiwaczach, bo w taką pogodę jak teraz fatalnie się użytkuje mego kochanego Roverka, mimo iż ma cała masę zalet
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 23:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jesteście przemili i dziękuję za takie miłe powitanie
hvil [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 00:18
uzupełnij profilek i garaż cobyśmy mieli przyjemność nie tylko konwersować, pomagać ale i podziwiać świeżego Roverka na forum i jego Właścicielkę:-)
Ja do 75 kupiłem nową pompkę za 19zł wiec nie powinnaś na swoją dużo wydać:-) A jak poszperasz w szukające wyskoczy ci parę tematów o tym w tym ze 3 moje:-) Cala zimę walczyłem z brakiem spryskiwaczy. Ostatecznie się okazało ze pompa dobra tylko płyn do i się smalec na sitku zrobił, pompa nie chodziła. Obczyscilem wszystko o dziwo pompa ruszyła.
co do tematu spryskiwaczy to oczywiscie zapraszam do dzialu porady techniczne.
Ale zanim zadasz pytanie, na pewno wiele informacji poda Ci "szukaj" forumowe.
Milego uzytkowania auta, bezawaryjnej jazdy i aktywnego zycia forumowego
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dzięki za informacje, troszkę juz poszperałam na forum i parę cennych uwag znalazłam, mam teraz urlop i siedzę w domku więc może się pokuszę by samej zajrzeć do tej pomki, a nóż mnie nie pogryzie
A masz garaz? Czy chcesz to robic na zewnatrz?
Troche przekichana pogoda. Zimno, mokro... a tu trzeba odchylic nadkole sciagnac, zderzak
z prawej strony odchylic... masa energii psu...
Pozdro,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum