Wysłany: Pią Lut 19, 2010 10:59 [R414] Czy polerka pomoże?
Witam!!! Nie dawno mialem stłuczke i musiałem wymienić maske i zderzak w moim roverku. Maske i zderzak kupiłem w kolorze auta (srebrnym). Podobno szedl tylko jeden odcień srebrnego w Roverach serii 400. Ale odcień sie troszke różni, jest ciut ciemniejszy. Nie ma sie co dziwić, w końcu każde auto jest inaczej eksploatowane. W związku z tym mam do was pytanie. Czy po polerce kolor sie chociaż troche wyrówna z kolorem auta?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 10:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Powinna pomóc, różnica w odcieniu pewnie dlatego, że jak lakier płowieje, to robi się bielszy. Najlepiej przeciągnąć to na gąbce polerskiej, ale jak ni ma takiej w zasięgu ręki, to pasta, szmatka i pucu pucu (a w zasadzie poleru poleru)
Podobno szedl tylko jeden odcień srebrnego w Roverach serii 400.
No nie wiem, mam 45-tke , jak kupowalem zaprawke to bylo chyba ze cztery srebrne metaliki w katalogu z lakierami. Moj jest starlight silver, a moja 25-tka platinum silver .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum