_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 20:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
win32 [Usunięty]
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 20:21
Cytat:
o tego pomalowane wskazówki na zielono i podświetlenie UV
Dyskoteka szarego człowieka . No ale co kto lubi.
IMO takie bajery nie nadają się do jazdy w nocy. (podobnie jak zegary w nowych volkswagenach zresztą )
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2007 Posty: 61 Skąd: Kraków/Nowa Huta
Wysłany: Nie Lut 21, 2010 23:18
sorki ze nie udalo mi sie fotek zmontowac ale nie mialem czasu praca i teraz sesja troche mi go pochlonely, ale zegary juz w liczniku takze jutro beda foty
Wskazówki trochę niewidoczne.
Lepiej by wyglądało gdyby było podświetlone.
Podobnie z licznikiem przebiegu.
Jakbyś jeszcze mógł dać zdjęcie jak to wygląda w świetle dziennym.
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 09:08
kwestia gustu, ja jestem zadowlony lepsze to niz seria mnie i tak wyszlo bardzo tanio wiec tym bardziej jestem happy moman jest otwarty na propozycje jak sie komus nie podobaja niech sobie zamowi wlasne
mnie sie tam podoba ale faktycznie nocą te wskazówki słabo widoczne.
Istnieje jakiś knif na podświetlenie wskazówek ?
Jedyna sposób na podświetlane wskazówki to zaadaptowanie od innych aut np. audi 80, opel astra F, Ford Focus II itp. Wszystkie wskazówki, które przewodzą światło.
Pozdrowienia.
_________________ Na sprzedaż 4 szt opon Uniroyal Rally 550 - 205/55/R15 - bieżnik 6,4mm cena 400zł za kpl.
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 19:31
nie tak trudno, troche pokabinowac i da rade bez wielkiego wysilku tarcze wam zalatwilem, wszystkim nie musza sie podobac a kto je kupi to napewno da rade je zalozyc pozdrooo
audi 80, opel astra F, Ford Focus II itp. Wszystkie wskazówki, które przewodzą światło.
do tego trzeba mieć sprawne ręce, cierpliwość i szczęście żeby nie połamały się wskazówki przy wyciąganiu z Roverka... ja wyciągałem i połamałem... dobrze że nie próbowałem na tym co mam tylko na starym więc dałem sobie spokój...
[ Dodano: Pią Cze 18, 2010 11:42 ]
pomaluj farbą i też będzie dobrze
[ Dodano: Pią Cze 18, 2010 11:43 ]
_________________ mam dużo części do r200 - zainteresowani pisać bo leży i się kurzy
Nie chcę zaczynać nowego tematu choć nie mam Rovera 200 tylko 400 to chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś może zamontował zegary Indiglo w swojej 400-tce?
Jeśli tak to czy mógłby walnąć jaką fotę tego, jak to w praktyce wygląda? I czy jest dużo zabawy - w sensie trudności i czasu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum