Mam dwumasę z CDT, tylko odległość między nami straszna. Dwumasa to kawał złomu (kg)- więc nie wiem ile kosztuje wysyłka. Chyba że udało by się zorganizować jakiś transport roverkowy
Mam dwumasę z CDT, tylko odległość między nami straszna. Dwumasa to kawał złomu (kg)- więc nie wiem ile kosztuje wysyłka. Chyba że udało by się zorganizować jakiś transport roverkowy
Hej, wyślij na mój koszt, na pw dam Ci dane, jak ją zrobię, odeślę Ci sprawną, tylko przetesuję i będziesz do przodu pare stówek. Po prostu muszę pierw to zrozumieć by u siebie rozbierać i być bez auta pare dni.
Panowie nie kłócić mi się tu !
co do objawów jest ich kilka, jeżeli auto przy puszczaniu sprzęgła i 2-gim biegu szarpie ( nie ruszy płynnie) to dwumasa się kończy, innym objawem jest "trochę" poszarpana dynamika jazdy - brak płynności. Trzecim objawem jest drganie pedał sprzęgła, pierścień z dwumasy + luzy wewnątrz na mechanizmie wali nam w pedał i czuć delikatne wibracje szczególnie przy wyższych obrotach, praca silnika jest też troszkę głośniejsza
co do reszty postów, dzięki za info, polecą PRV.
kasjopea: wywaliłam orta
[ Dodano: Pon Lut 22, 2010 20:15 ]
Dzieki witgut jedzie do mnie dwumasa, dzięki takim ludziom jak on mam nadzieje problem dwumasy zniknie. Czekam na paczkę i działam, dam znać czy da się coś sensownego zrobić
Skąd mogę wiedzieć że dysponujesz fabryka maszyn tokarskich, itp. Różne cuda widziałem i słyszałem.
Pytam się z ciekawości
wiem wiem apples maszyny mam za oknem ( dosłownie) lub w pracy kawałek dalej jeżel będzie chodź 1 % niepewności co do jakości to tego nie włożę bo nie mam czasu i kasy na remont wału
Gdy kupiłem auto była już padnięta.
Uszkodzenie dwumasy objawiały się dużymi drganiami przenoszonymi na cały samochód (zarówno silnik jak i kierownicę), oraz z jej okolic dochodziły jakieś hałasy, ale już dokładnie ich nie pamiętam, więc nie opiszę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum