Wysłany: Wto Gru 01, 2009 16:11 Warmia i Mazury (Elbląg i okolice)
Hej!
Strony Elbląga są chyba trochę biedne pod względem ilości Roverków ale może się mylę i udałoby się zorganizować jakiś spot? Ewentualnie umówić się z użytkownikami z Gdańska lub Olsztyna, którzy czasami widzę coś organizują Czekam na jakiś odzew!!
Pozdrawiam!
Artur
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 16:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No faktycznie tu w Elblągu jakaś kicha z roverkami, co prawda daje się je zauważyć na ulicach, ale strasznie mizernie. Zasadniczo Elbląg to zadupie, więc niema co się dziwić Jeszcze ktoś by się przydał bo tak we dwójkę spocik to bida straszna nie sądzisz ?
proponuje sobote lub niedziele (20,21 marca) na jakims parkingu wiekszym typu carefour. Godzina nie ma dla mnie wiekszego znaczenia
[ Dodano: Nie Mar 14, 2010 15:11 ] Lelobass, widzialem Cie chyba w sobote kolo godziny 12 na zjezdzie z Grunwaldzkiej w Mickiewicza jechalem kilka samochodow dalej..
Jestem jestem, niestety jestem poza Elblągiem w ten weekend, najprawdowpodobniej będe dopiero w poniedziałek, jutro rano bede wiedział czy wracam od razu czy po niedzieli.
[ Dodano: Pią Mar 19, 2010 16:03 ] mentos,
mentos napisał/a:
[ Dodano: Nie Mar 14, 2010 15:11 ]
Lelobass, widzialem Cie chyba w sobote kolo godziny 12 na zjezdzie z Grunwaldzkiej w Mickiewicza jechalem kilka samochodow dalej
Hej.. zaraz rtworek podesle Ci numer telefonu do mnie
Troche u nas sie teraz rozpadalo
Moze jak jestes do 22 marca w Malborku to ustawimy sie na poniedzialek wtedy z Lelobassem na jakies godziny popoludniowe?
Może udałoby nam się zreaktywowac zlot?
Chłopaki z klubu Vectry do którego należy moj brat jeżdżą często na zloty powiedzieli ze nas przygarną na jakąś wycieczkę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum