Dwie małe uwagi do Twojej instrukcji. Jak zdejmiesz kołnierz z gałki to gumka nie spadnie. jest to prostsze niż rwanie mieszka z kołnierza.
Druga uwaga, można zdjąć samą ramkę mieszka zamiast wyrywać konsolę.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 11, 2009 08:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kontaktowałem się z Panem z Łodzi w sprawie gałki do R400. Niestety, już nie produkuje takich jaką ma kolega UncleAllEvil. , ale zaproponował mi inną. Zobaczyłem fotki (poniżej) i zamówiłem. Po 10 dniach dojechała do mnie.
REWELACJA Na "żywo" wygląda 1000 razy lepiej jak na zdjęciach.
Jutro jak zamontuję, pokażę fotki.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Odcień drewienka będzie pasował do ROVER'kowego. Podświetlenie oczywiście jest, u mnie pomarańczowe. Kolor podświetlenia można sobie wybrać. Muszę nadmienić, że nie jest ona wykonana z drewna jak gałka kolegi UncleAllEvil, tylko z tworzywa. Mimo to sprawia bardzo solidne wrażenie, jest ciężka. Montaż też będzie dużo łatwiejszy, gdyż mocowana jest na wkręty. Czas oczekiwania na gałkę ok. 10 dni, gdyż jest robiona na indywidualne zamówienie. Koszt 139PLN+koszty wysyłki. Moim zdaniem warto.
Wykonuje je mscartec z allegro.
W ofercie jest także gałka z białym tłem.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Sa tam gałki z różnymi wzorami i mieszkiem do tego;)
Jak tylko będzie kasa i chęci których ostatnio brakuje to i tym tematem sie zajme;)
Tak poza tym dzięki Camaro za Twoje wątki odnośnie podświetlania zegarów i nawiewów.... z czasem zamieszczę fotki:D Wybacz ale patent ze wskazówkami świecącymi po przekręceniu kluczyka muszę od Ciebie "zerznąć" xD
tronsek, bardzo,bardzo ładnie to wygląda, teraz tak się zastanawiam że u mnie we wnętrzu to tylko takiego małego szczegółu jak podświetlana gałka brakuje. Musze to jak najszybciej zmienić!!!
A tak jeszcze, kolego mała proponuje jeszcze zmianę tego okropnego woreczka na zamiennik np. JACY Auto Sport, czarna mięciutka skórka koszt 35 zł, a efekt diametralnie się zmieni, pomyśl o tym.
patric62, zwalaj, zwalaj, a ja myślałem że już o tym zapomnieliście jak podświetlane wskazówki po przekręceniu stacyjki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum